Travlhed og IdolShop

Hey hey hey allesammen!

I den kommende tid får jeg virkelig travlt, da jeg både har afleveringer på universitetet, men også fordi, at jeg skal giftes om et par uger. Jeg vil bestræbe mig på at uploade videoer i det omfang jeg hele tiden har gjort, men skulle der komme lidt færre ud i de næste par uger, så ved i nu hvorfor.

Jeg vil også gerne fortælle om virksomheden Idolshop, som inden for meget kort tid åbner. De vil gøre sig i salg af youtuber merchandise, dvs. inden for en nær fremtid, så kan i muligvis købe t-shirt, musemåtter, armbånd etc, med mit logo på gennem idolshop. På nuværende tidspunkt starter firmaet med salg af BrianFromDenmark merchandise, hvis det er af interesse, så kan i besøge deres webshop på følgende link: http://idolshop.dk/

Jeg holder jeg opdateret med salg af DME merchandise.

Ha’ en dejlig aften!

/DME.

13 Replies to “Travlhed og IdolShop”

Lukket for kommentarer.