Stop af serier

Hey hey hey allesammen 😉

Det er aldrig spændende at være den der bringer dårlige nyheder, men dette er præcis hvad jeg er nød til.

Det er sådan, at jeg stopper følgende serier:

  • Pixelmon (Måske kommer der et afsnit fra den sidste kamp mellem alle på serveren).
  • Shoppe Keep.
  • Dansk minecraft eventyr.

Grunden til at jeg stopper disse serier er, at jeg ikke har lyst til at spille dem længere. Endvidere mener jeg, at min tid er bedre brugt på andre serier. Jeg beklager hvis det netop er en af dine yndlings serier som stopper, men jeg håber du vil følge med i nogle af de andre serier som jeg har kørende.

Måske sidder der også nogen og undre sig over, at der aldrig bliver postet video fra min minecraft vanilla lets play eller fra matrieux serveren. Årsagen til, at disse serier har været inaktive gennem de seneste mange måneder skyldes, at jeg ikke har følt særlig meget for vanilla minecraft. Jeg går egentlig og venter på 1.9 opdateringen bliver frigivet i håb om, at den giver mig lysten tilbage. Dog tror jeg ikke, at jeg kommer til at spille på min vanilla serie mere, beklager. Den endelige beslutning tages når 1.9 udkommer, hvilket er inden for relativt kort tid.

Ha’ en dejlig aften!

/DME.

 

66 Replies to “Stop af serier”

Lukket for kommentarer.