Normal hverdag igen

Hey allesammen,

Jeg har taget hul på et nyt semester på universitetet, hvilket betyder, at jeg ikke kan lave daglige uploads, som har været tilfældet i januar.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at ARK og prison stadig er de mest populære serier på min kanal, dog har jeg givet mig i kast med andre spil også. På det seneste har jeg prøvet scrap mechanic og mitos.is, men umiddelbart er det ikke spil, som er super populære på min kanal, og derfor bliver disse spil heller ikke til faste serier. Dog vil jeg ikke udelukke at scrap mechanic får en fast plads på kanalen, hvis spillet får en survival mode.

Jeg har planer om at spille spil som kan gennemføres, dvs. spil som har en fast historie, og når spillet er gennemført, så slutter serien. Om dette er noget der vil fungere på kanalen, det må tiden vise. Under alle omstændigheder, så har jeg planer om at prøve dette.

Ha’ en mandig dag!

/DME

 

16 Replies to “Normal hverdag igen”

Lukket for kommentarer.