Julekalender status

Det er langt fra hele mit publikum, som ser min julekalender, hvilket er helt ok, da julekalenderen adskiller sig markant fra mine normale serier. Dog modtager jeg mange beskeder fra folk der gerne ser julekalendere stoppet, da de mener, at den er skyld i, at mine normale serier ikke kommer ud, dette er dog ikke tilfældet!

Gennem de sidste mange uger har jeg haft super travlt med studie, arbejde og privatliv, hvilket er årsagen til, at der kommer færre af mine normale videoer ud. Julekalender afsnittene optages i en lang køre, og tidsmæssigt bruger jeg langt mindre tid på dem end hvis jeg havde optaget fx et afsnit ark.

Antagelse om, at valget står mellem enten at lave julekalender eller normale videoer er helt forkert, da valget står mellem julekalender eller ingen videoer.

Når det er sagt, så gør jeg mit bedste for at optage mine normale serier, men lige i disse dage, så har jeg ikke meget tid at give af, desværre.

8 Replies to “Julekalender status”

  1. Kender godt til travlhed og manglende videoer 🙁 Men jeg får nu alligevel et godt grin når jeg ser din jule-kalender

    1. Jeg havde heller ikke tænkt mig at stoppe den, ville være dumt når alle afsnit er optaget 🙂

  2. Men kom venligst med en update mellem jul og nytår bare lige så vi ved om både svend svin og elgen har det godt og ikke er endt på Julemandens middags bord 😉

Lukket for kommentarer.