Defekt mikrofon og ark info.

Hey hey hey allesammen ;D

Min mikrofon har vist sig at være defekt, hvilket kan høres i nogle af mine seneste videoer, det kan dog kun høres hvis du bruger headset. Små forvrængede lyde, samt skingre lyde bed jeg mærke i, da jeg var i fuld sving med at redigere nogle af mine videoer, derfor har jeg skiftet min mikrofon ud.

Det kommer ikke til at have nogen negativ effekt på kanalen, da den nye mikrofon er købt, og allerede i brug. De første videoer med den nye mikrofon rammer kanalen engang i næste uge.

Flere spørger bekymret til min ark serie, og hvis der går meget mere end en uge, så frygtes det, at den er stoppet, det er dog ikke tilfældet! Jeg har bare været lidt langsom til at få optaget en ny ark video, ydermere er den blevet forsinket, da ark serveren er nede grundet problemer hos udbyderen. MEN bare rolig, det næste afsnit kommer snarest! 😀

Ha’ en dejlig dag 😉

/DME.

 

4 Replies to “Defekt mikrofon og ark info.”

  1. Hvis du har brug for en donation til ny mic køb da dette jo ikke var planlagt så sig til på en besked jeg skal hellere end gerne give lidt.

    1. Det er super pænt af dig Morten, men jeg sørger for at gemme penge til uforudsete udgifter som dette var. Derfor er det ikke nødvendigt med tilskud, men jeg takker for tilbuddet og ikke mindst omtanken 🙂

      1. elg dine videoer er FANTASTISKE og jeg elsker din ark serie men når jeg spiller ark er det sådan at det ikke har lige så god grafik selvom den står på det højeste

Lukket for kommentarer.